Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

 

Koningsdag

Kroon
Categorie
Jong + Show- en Marchingband + Schuttersgilde
Datum
27-04-2017 09:30
Locatie
Julianaplein
6691 BB Gendt, Nederland

9.45uur Optocht

Alle kinderen worden op het Julianaplein opgehaald door de muziekkorpsen van St.Caecilia en St.Sebastianus om in optocht te vertrekken naar de aubade bij het voormalig gemeentehuis. Alle kinderen die meedoen met een versierd voertuig (fiets, step, kar, enz.) ontvangen een traktatie. Voor de mooiste versierde voertuigen zal een speciale jury bepalen wie er een prijsje in ontvangst mag nemen bij de aubade.

10.00uur Aubade

Op het bordes van “Villa Ganita” zullen de muziekkorpsen van St.Caecilia en St.Sebastianus een muzikale hulde brengen en zal het vaandel worden gezwaaid. Ook de jeugdfanfare van St.Sebastianus  zal weer voor u optreden. Tijdens de aubade zal een der gemeentebestuurders ons toespreken en het sein geven voor het oplaten van de ballonnen. Tevens zullen dan de prijswinnaars bekend worden gemaakt van de mooist versierde voertuigen.
Traditioneel worden alle mensen met een Koninklijke Onderscheiding verzocht bij deze aubade aanwezig te zijn. Na afloop worden alle gedecoreerden en genodigden verwacht in zaal “De Klok” om een toost uit te brengen op onze Vorst. Zoals ieder jaar zal gemengd koor “Jubilate” weer voor een sfeervolle en gepaste stemming zorgen.

 
 

Alle datums

  • 27-04-2017 09:30

Powered by iCagenda