Muziekkorps

Dit korps van jeugdige muzikanten, in de leeftijd van 9 tot 16 jaar, behoort al enkele jaren tot de top van de Nederlandse jeugdkorpsen.
Zij nemen met regelmaat deel aan het Open Nederlands Kampioenschap voor Jeugdkorpsen, Nationaal Kampioenschap Indoor en diverse Jeugdfestivals. Jong Sebastianus draagt net als het grote korps van de vereniging de bekende, zwarte uniformen met rode, gouden en witte accenten
Jong Sebastianus, bestaande uit door de Sebastianus Academy kwalitatief goed opgeleide jongens en meiden, is een graag geziene gast in binnen- en buitenland op taptoevelden en streetparades.

Jeugdgilde

Jonge kruisboogschutters en jeugdige vendeliers zijn op spectaculaire wijze bezig met het beoefenen van hun kunsten. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar zijn een toevoeging aan het korps van Jong St. Sebastianus en vormen het Jeugdgilde St. Sebastianus. Leden die het exercitie diploma hebben behaald mogen met kruisboog (dummy) mee naar de optredens. De vendeliers worden op de Sebastianus Academy opgeleid door Mark Venselaar, tevens vendelier in het eigen korps.