De vendeliers van onze vereniging gingen 26 maart de strijd om het Gelderse Kampioenschap aan. Dit werd gehouden in Duiven. Ze deden mee met twee onderdelen namelijk; senioren klassiek vendelen in de superieure A en Frank Buurman met het onderdeel individueel acrobatisch vendelen. Onder leiding van Adjudant Roy van Moerkerk werd er op beide onderdelen ontzettend goed gepresteerd. De mannen wisten een eerste prijs te pakken met het klassiek vendelen! En Frank wist door een knappe prestatie in de top 5 te eindigen! Wij danken Schutterij Onderling Genoegen en Gilde St Remigius voor de geweldige organisatie van het Gelders kampioenschap indoorvendelen. Tot volgend jaar!

Het jeugdgilde was op zondag 26 maart aanwezig op het Gelderse Kampioenschappen Vendelen. Het jeugdgilde deed mee met 2 onderdelen: het klassieke vendelen aspirant en het individueel Acrobatisch vendelen Aspiranten van Joep. Het was voor veel vendeliers de allereerste keer dat ze mee mochten doen met het GK. De jongens wisten tijdens de klassieke vendel een ware prestatie te leveren en bemachtigde zo een eerste prijs!

Ook Joep heeft tijdens zijn acrobatisch vendel optreden laten zien wat hij de laatste tijd heeft geoefend en wist er een fantastische optreden van te maken. Dat leverde hem 69,5 punten en was daardoor de beste te zijn in de afdeling aspirant!

Bekijk hier de foto's