Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31

Show- & Marchingband

 
Het korps dat in 1499 is opgericht, werd later in de revolutie een voorbeeld voor de huidige militaire korpsen. De bekende zwarte uniformen, met rode, gouden en witte accenten, zijn kenmerkend voor de Show- & Marchingband St. Sebastianus. Hiermee heeft de het korps een traditionele, maar meer eigentijdse uitstraling.
 
De Show- & Marchingband blinkt uit door twee sterke voorkeuren in de muziek. Met het brede, en geregeld vernieuwende, marsrepertoire en de bekende popsongs, weten zij het publiek altijd te verrassen. Onder de warme en traditionele sound in de brass, wordt door het slagwerk een mooie basis gelegd.
 
Het grote, kwalitatieve en enthousiaste korps, met deelnemers van jong en oud, laten de band bloeien en weten het publiek met hun passie te boeien. Hier zit dan ook de kracht van het korps tijdens marsparades en shows op taptoevelden. Het buitengewone effect komt sterk naar voren door het groot aantal leden.
Met deze aspecten is de Show- & Marchingband St. Sebastianus een graag geziene gast tijdens optredens in binnen- en het buitenland.
 
Show en Marchingband Sebastianus Gendt