Wordt zaterdag 26 augustus 2023 jouw dag? Sta jij die dag onder de felbegeerde mast en strijd jij mee voor de titel Schutterskoning(in) van Gendt? Geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Een jaar als Koning(in) van St. Sebastianus Gendt is een bijzonder jaar. En dat start al tijdens De Gendtse Schuttersfeesten 2023 #DGSF23. Zaterdag 26 augustus tot en met dinsdag 29 augustus staan in het teken van jouw kroning. Jij bent de reden dat heel Gendt dat hele weekend feestviert! En na de Schuttersfeesten houdt het niet op: jij mag de eer van Gendt hooghouden tijdens verschillende schietwedstrijden. En dit jaar schieten is extra bijzonder, want dat betekent dat je Schutterskoning(in) bent van St. Sebastianus op het moment van het 525-jarig bestaan van onze vereniging!
Enthousiast? Stuur snel een mailtje en wie weet mogen wij jou tijdens De Gendtse Schuttersfeesten feliciteren als de nieuwe Schutterskoning(in)!