ZONDAG 25 JUNI

Verzorg een optreden met jouw vereniging tijdens het Kersenfeest.

 

St. Sebastianus is trots dit jaar weer het Kersenfeest te organiseren. Dit jaar is het thema Sebastianus Studio’s. Alles tijdens het Kersenfeest staat in het teken van film; filmstudio’s, -decor, -muziek en meer..

 

Graag nodigen iedereen uit om op zondag 25 juni deel te nemen en plaats te nemen op onze filmsets! Tijdens de altijd druk bezochte braderie op zondag bouwen wij diverse filmsets (lees podiums) in de Dorpstraat waar optredens plaatsvinden.  Wij zijn op zoek naar zangkoren, theatergezelschappen, (volks) dansgroepen, blaasorkesten en meer. St. Sebastianus wil iedereen de mogelijkheid bieden om, liefst binnen het thema, een optreden te verzorgen.

 

Optredens kunnen ongeveer 20 minuten duren. Aanmelden kan t/m 30 april. Daarna maken we een programmering waarbij de deelnemende verenigingen tussen 13:00uur en 18:00uur meerdere optredens verzorgen op de filmsets, verdeeld over de Dorpstraat.

 

 

Wij nodigen jullie van harte uit!

 

We kijken uit naar jullie aanmelding. Klik HIER om aan te melden.

Op het aanmeldformulier kan worden aangegeven wat jullie nodig hebben (denk aan afmeting, geluid)

 

Zijn er vragen, of heb je toelichting nodig? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met een muzikale groet,

De organisatie Kersenfeest 2023