Op 1 juni zullen DVS Katwijk en de junioren van DVS Katwijk afreizen naar Gendt. De Marchingband behoort tot de absolute top in de amateurmuziekwereld. Zij is befaamd om haar aparte sound, die ontstaat door de balans tussen de individuele klankkleuren, welke samensmelten in een eenheid van geluid. 

Het brede mars- en polkarepertoire, de strakke marsorde en spectaculaire shows maken beide bands tot graag geziene gasten op taptoes en parades in binnen- en buitenland. Zo waren zij te zien in o.a. Scandinavië, Canada, Zwitserland, Liechtenstein, Duitsland en Engeland. 

In juli 2022 werd DVS Katwijk wereldkampioen Mars tijdens het WMC in Kerkrade. Ook werden ze in hetzelfde jaar Vice-Wereldkampioen op het onderdeel show inclusief de titels Beste Slagwerk en Beste Brass. Als klap op de vuurpijl heeft de Amerikaanse John Philip Sousafoundation aan DVS het prestigieuze Sudler Shield 2022 toegekend als één van de meest toonaangevende marchingsbands in der wereld. 

De uniformen van de Nederlandse Krijgsmacht in het algemeen en in het bijzonder het uniform van de Limburgse Jagers hebben model gestaan voor het uniform van de Marchingband De keuze voor het groene uniform levert het korps de bijnaam "De Groene Jagers" op. Een naam die nog steeds met trots wordt gedragen. 

DVS Katwijk en de junioren van DVS Katwijk: Twee korpsen die u absoluut gezien moet hebben! Koop uw kaarten in onze webshop of bij The Readshop Viergever

Hoofdtribune €20 euro en de zijtribune €15 euro.