Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nominatie KNMO award 2020

2020 KNMO Award nominatie interview voorzitter Sebastianus Gendt

Onze voorzitter en tambour-maître werden geïnterviewd voor de uitreiking van de KNMO award 2020. Deze jaarlijkse uitreiking van de award is voor het meest innovatieve en creatieve idee binnen de amateurmuzieksector voor het stimuleren van vernieuwende initiatieven. In januari organiseerden wij het bevrijdingsfestival en hiervoor zitten wij bij de laatste 9 inzendingen die kans maken op de winst. Zaterdag 31 oktober is de bekendmaking van de winnaar.

Rabo ClubSupport

Rabo 2020
 
Van 5 t/m 25 oktober 2020 kunnen Rabobank leden via de Rabo app, via www.rabobank.nl/clubsupport of via de QR-code op ons stemmen.
Zoek op "Sebastianus"
Je kunt maximaal 2 stemmen geven aan een vereniging.
 
Geen idee aan wie je de overige stemmen wilt geven? Onze Lingewaardse Schuttersvrienden en muziekverenigingen kunnen uw stem ook goed gebruiken.

Strijd aan Zee Katwijk

2020 strijd aan zee Katwijk Jong Sebastianus Gendt 0932

De eerste editie jeugdfestival "Strijd aan Zee".
Locatie: sportpark De Kooltuin in Katwijk. Wie deden er mee: Flora Band orkesten, Showband Urk, Sebastianus Gendt, Rijnmondband Schiedam en DVS Katwijk.

Klik hier voor het fotoalbum

Overvliegen

2020 overvliegen Jong Sebastianus Gendt naar Show and Marchingband 0978

Altijd een bijzonder moment, het "overvliegen" van de jeugd naar het volwassen korps

klik hier voor het fotoalbum

 

Sebastianus doet mee aan Rabo ClubSupport

Vannaf 5 oktober kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen.

Een Rabobank rekening is niet voldoende. Lees hier hoe je gratis Rabo lid kunt worden.

Als coöperatieve bank investeert Rabo ClubSupport kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Dit doen ze samen met hun leden, medewerkers en ambassadeurs van Team NL en Kunstbende.


Hoe doen ze dat?

Ze steunen clubs financieel en investeren een deel van de winst in de maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs en verenigingen. Zo investeren ze in bijvoorbeeld muziekinstrumenten of speelvelden, zodat kansarme kinderen ook kunnen deelnemen en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Sebastianus Gendt breidt uit met exercitie-peloton

2020 Exercitie peloton Sebastianus Gendt IMG 0338 LR

Zelfs in Coronatijd zit Sebastianus Gendt niet stil, en komt het met een gloednieuw onderdeel binnen het schuttersgilde: het exercitie-peloton. Het peloton is een groep die een show maakt, gemengd met exercitie.

Dit alles wordt gedaan met een geweer in de hand, en daar wordt dan ook gebruik van gemaakt tijdens het showlopen. Het peloton bestaat uit zo’n twaalf personen en wordt begeleid onder het slagwerk van de show- en marchingband. De groep staat onder leiding van Rick Basten en Ed van Kommer.

Op zondag 23 augustus tijdens de aangepaste programmering voor De Gendtse Schuttersfeesten 2020, werd het exercitie-peloton voor het eerst gepresenteerd. Bij verzorgingshuis Sint-Jozef werden de bewoners getrakteerd op een prachtig concert van Sebastianus. Helemaal aan het einde van het concert was het grote moment dan daar: het nieuwe onderdeel van Sebastianus werd voor het eerst getoond aan het publiek. De aanwezigen waren zeer enthousiast over hun eerste optreden: er werd al hard gejoeld en geklapt aan het eind van hun show! Het exercitie-peloton zal nog op veel plekken met Sebastianus te zien zijn.

Out of the Box-houders opgelet!

2020 Out of the box Sebastrianus Gendt 2020 07 25 11.00 LR

In de ‘Out of the Box’ van Sint Sebastianus en de Gendtse Winkeliers zat een kleurplaat en er warenprijzen te winnen op de schutterskaart. Kijk HIER of u een prijs heeft gewonnen. De kleurplaatactie loopt tot 13 september voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Winnaars worden bekend gemaakt op 27 september.


Sint Sebastianus heeft samen met de Gendtse Winkeliers een ‘Out of the Box samengesteld om toch de Gendtse Schuttersfeesten te kunnen vieren op alternatieve wijze. In de box zat een kleurplaat en
de schutterskaart had een uniek nummer waarmee prijzen te winnen waren bij de winkeliers. Op de website van Sint Sebastianus staat een overzicht van de schutterskaarten waar een prijs op is
gevallen. Hier kunt u dan ook zien bij welke winkelier of ondernemer u een prijs gewonnen heeft en waar u de prijs kunt ophalen. De kleurplaat in de ‘Out of the Box’ mag ingeleverd worden bij The
Read Shop Viergever in Gendt. Zet op de kleurplaat de naam en de leeftijd van het kind dat de kleurplaat ingekleurd heeft. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar krijgen bij het inleveren sowieso een
leuke attentie. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen voor de mooiste kleurplaat. Er zijn in totaal 9 prijzen te winnen, waarvan 3 in de leeftijdscategorie van 0 tot en met 6 jaar, 6 tot en met 9 jaar en 9
tot en met 12 jaar.