Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Agenda

Hugo Peeters @ Wintergala

2018 sebastianus gendt wintergala poster met hugo peeters

Hugo Peeters is vriend van de show tijdens het Sebastianus wintergala 2018, die 15 december om 20.30uur plaatsvind in Providentia Gendt.

Hugo peeters Gendtenaar in hart en nieren, werd geboren op 22-05-1973. Al op jonge leeftijd was hij gefascineerd door de Nederlandstalige muziek. Hij bracht menig uurtje door op zijn slaapkamer om daar lekker muziek te draaien. Met een oude zaklamp die omgebouwd was tot microfoon stond hij uren te zingen en oefenen. Bij familiefeestjes als er een band speelden dan zat hij meestal de hele avond bij of op het podium. Graag schreef hij teksten op bekende liedjes met anekdotes over het bruidspaar en deed dan samen met zijn neven en nichten een voordrachtje. Maar één voordrachtje was voor Hugo natuurlijk nooit genoeg. Tijdens de pauze van de band vroeg hij dus meestal of hij niet ook eens een liedje mocht zingen. Zo gebeurde het dat hij langzaamaan gevraagd werd om eens te komen zingen bij feestavonden van de plaatselijke sportclubs in de regio. Ook op kermisfeesten en carnavalsavonden was een optreden van Hugo al niet meer vreemd. Samen met twee vrienden begon hij een cabaret trio genaamd “Expantie” en trad veel op tijdens Carnaval en veel uiteenlopende feestjes. Hugo trad ook meerdere malen op bij feesten en evenementen van St. Sebastianus. De keuze om weer  samen te werken tijdens het Sebastianus wintergala is dus een logish gevolg. Kijk om alles te weten te komen over het vervolg van zijn carriere en alle Cd's en nummers die Hugo uit heeft gebracht op www.hugopeeters.nl.

 

Wintergala met Sebastianus vrienden

2017 VVSL17 Sebastianus Gendt
Het allereerste Wintergala van Sint Sebastianus zal plaatsvinden op zaterdag 15 december in Providentia Gendt. Het belooft een avond te worden met veel afwisseling in het programma.
Een aantal vrienden van Sebastianus zal deze avond ook optreden. Zorg dat je erbij bent!
 
Dans je koude voeten warm op het Wintergala in Providentia te Gendt…
Het Wintergala is een verlengstuk van “De Vrienden van Sebastianus Live”. Samen met enkele  vrienden zal Sint Sebastianus op zaterdag 15 december een Wintergala neerzetten voor alle leeftijden. De Show- en Marchingband, Jong Sint Sebastianus, de vendeliers, de marketentsters en gildeleden zijn de gastheer van dit gala. De komende weken worden de vrienden van Sebastianus bekend gemaakt. Samen met Sint Sebastianus zullen zij deze avond volledig maken.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een muzikaal spektakel vanaf een statafel of enkele zitplaatsen. Aan de deur zijn de entreekaarten te koop voor deze avond, dus kom op tijd, zoek de beste plek en beleef deze avond met je vrienden.
Zien wij jou ook met je vrienden?

Wintergala

Winter gala

Een muziekfestijn in winterse sferen met een gala uitstraling en de gezelligheid van een skihut

Zet 'm alvast in je agenda!

 

 

Excerctie examen 2018

2018 sebastianus gendt ecercitie examen

De lichting excercitie kandidaten 2018 zijn allemaal geslaagd voor het excercitie examen! Gefeliciteerd.

Sjors sportief/creatief programma slaat aan

2018 sjors sportief creatief schieten sebastianus gendt

Sjors sportief/creatief programma op de St. Sebastianus schietbanen in Providentia Gendt slaat aan bij de jeugd. Zou de toekomstige Schutterskoning er tussen zitten?

Koningsparen van Gelderland

2018 Gelderse Schutters Federatie Jeugd Koningin Lotte Spoeltman sebastianus gendt openluchtmuseum arnhem

Gelderse Schutters Federatie Jeugd Koningin Lotte Spoeltman te gast in het openlucht museum in Arnhem met alle Koningsparen van Gelderland, om op de foto te gaan voor De Gelderlander.

De Roffert bedankt

2018 sebastianus gendt bedankt de roffert buggenum

Een delegatie van het bestuur heeft een bezoekje gebracht aan de De Roffert te Buggenum.
Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens het Europees Schutters Treffen EST2018.

KNMO theorie-examen A

2018 mbgf sebastianus gendt knmo

Deze toppers zijn geslaagd voor hun theorie-examen A van het KNMO.

V.l.n.r. Audrey Klomp, Mariët Klomp, Janne Versteegen, Jason van Ampting en Ralph Leenders van harte gefeliciteerd! Straks jullie praktijk-examen voor A nog en dan is het A-diploma in the pocket!  O.a.v. MBGF - Muziekbond Gelderland Flevoland

Meer artikelen...

  1. Geslaagd