Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

1920px Flag of the United Kingdom.svg

Agenda

PKL schieten

Altijd gezellige maar toch een spannende onderlinge PKL (Pistool, Kruisboog en Luchtgeweer) schietwedstrijd tussen Schützenverein Kranenburg von 1900 e.V.Schutterij BUB Beek-Ubbergen en Schuttergilde St. Sebastianus Gendt.

Fotoalbum

2019 Sebastianus Gendt PKL Pistool Kruisboog Luchtgeweer schieten IMG 20190202 WA0019

Sebastianus Academy slagwerkers geslaagd

2019 Sebastianus Academy geslaagden slagwerk

De Sebastianus Academy draait weer op volle toeren, want deze stoere slagwerkers zijn geslaagd!

Tijn Arnts voor certificaat 1, Marianne Sparnaaij en Jesse Scholten voor het A-diploma en Finn de Vries en Joren Huisman zelfs voor het B-diploma!

Wil jij ook net als deze kanjers een gedegen muziekopleiding? Informeer hoe de Sebastianus Academy in elkaar zit en welke instrumenten en mogelijkheden we te bieden hebben voor jong, oud en alles wat er tussen zit.

Jan Lubberink benoemd tot Erelid

Afgelopen zondag 27 januari 2019, is Jan Lubberink benoemd tot Erelid van St. Sebastianus.

2019 Jan Lubberink erelid sebastianus gendt image00033

Tijdens de algemene ledenvergadering werd hij geëerd voor al zijn inzet en betrokkenheid bij het Gendtse Schuttersgilde.
Nadat Jan Lubberink in het jaar 1995/1996 samen met zijn vrouw Annie het koningspaar vormde, trad hij in 1997 toe tot het bestuur en vervulde zijn functie ruim 21 jaar. Namens de vereniging nam Jan zitting in het bestuur van Stichting Kersenfeest, was hij beheerder van het koningszilver, beheerder van de munitie, geweren en schietbak. Verder kon de vereniging altijd een beroep op hem doen als er gebouwd en gewerkt moest worden bij evenementen.
De vereniging verlaat hij absoluut niet. Jan blijft erbij betrokken en zal een vaste gast zijn wanneer de vereniging actief is bij optredens in binnen- en buitenland.

Wilfred Ederveen gehuldigd

2019 sebastianus gendt wilfred ederveen gehuldigd image00021

Een delegatie van Schutterskring Rijk van Nijmegen - de Betuwe huldigt Wilfred Ederveen voor zijn goede inzet en 40 jaar lidmaatschap met een zilveren onderscheiding en oorkonde.

Geslaagden Sebastianus Academy

2019 sebastianus academy gendt geslaagden certificaat 1

De Sebastianus Academy draait ook in 2019 weer op volle toeren! Want Ian, Kiki en Niels zijn geslaagd voor certificaat 1 en Esmee, Mathijs en Ties zijn zelfs geslaagd voor certificaat 2!

Wil jij ook net als deze kanjers een gedegen muziekopleiding? Informeer hoe de Sebastianus Academy in elkaar zit en welke instrumenten en mogelijkheden we te bieden hebben voor jong, oud en alles wat er tussen zit. 

 2019 sebastianus academy gendt geslaagden certificaat 2

Algemene Ledenvergadering St. Sebastianus

 2018 Sebastianus Gendt jaarconcert 0116

Op 27 januari a.s. vindt rond 11.30 de algemene ledenvergadering van schuttersgilde St. Sebastianus plaats in Providentia. Dan wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar en worden de activiteiten voor het nieuwe jaar toegelicht.

Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering is er een schuttersdienst verzorgd door R.K. parochie H. Maria Magdalena met medewerking van Jong St. Sebastinus, de Show- en Marchingband en het gilde van St. Sebastianus.

Dit concert zal plaatsvinden in de theaterzaal van Providentia, aanvang 10.00 uur, en is voor alle inwoners van Gendt gratis toegankelijk (vol is vol).

Na dit concert kan er nog wat gedronken worden in de Foyer van Providentia en zal de Theaterzaal verbouwd worden tot vergaderruimte voor de Algemene Ledenvergadering.

Agenda algemene ledenvergadering:

opening;

vaststellen agenda;

korte toelichting notulen algemene ledenvergadering 2018 en het algemeen jaarverslag 2018 die ter inzage liggen bij het secretariaat;

financieel verslag door de penningmeester;

wijziging korps- en huishoudelijk reglement;

bestuursverkiezing;

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn de bestuursleden Berrie Rensen (penningmeester) en Jan Lubberink aftredend en niet herkiesbaar.
Bestuurslid Robert-Jan Derksen is eveneens aftredend en is herkiesbaar.
Het bestuur draagt Peter Cobussen en Jorg Visch voor als nieuwe kandidaten.

mededelingen;

rondvraag;

sluiting.

Wij nodigen iedereen van harte uit voor het bijwonen van deze schuttersdienst en wij nodige in het bijzonder al onze leden uit voor deze dienst met aansluitend onze algemene ledenvergadering.

Tot zondag 27 januari 2019, aanvang 10.00 uur.

Uitreiking Jeugd luchtgeweer schietwedstrijd Gaanderen

2019 sebastianus gendt jeugd lucht geweerschieten gaanderenIMG 20190111 WA0018

Amy van der Horst is 4e geworden van de 21 deelnemers in de categorie 12 t/m 16 jaar bij jeugdschietwedstrijd in Gaanderen. In de Categorie onder de 12 jaar is Olaf Visch 5e en Jesse Scholten 7e geworden.

Meer artikelen...

  1. Nieuwjaarsreceptie