Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Kop2 banner S&M

Kop1 banner Jong

Kop3 banner Gilde

Kop4 banner Kidz

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in het jaar 1499 als ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met kruisboog-, geweerschutters en vendeliers de vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy. Hierin worden kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar op een hoog niveau opgeleid.

 

St. Sebastianus heeft ruim 160 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

Paasvuur

Categorie
Show- en Marchingband + Schuttersgilde
Datum
21-04-2019 19:00
Locatie
Julianaplein
Gendt

 

RDM, organisator van het jaarlijkse paasvuur in Gendt, heeft vanaf 2019 iets nieuws: Elk jaar benoemen ze nu iemand tot “De Vlam van Gendt.” RDM wilt hiermee een dorpsgenoot die zich inzet voor de gemeenschap in het zonnetje zetten.Hij/Zij heeft naast de titel “Vlam van Gendt” de eer het jaarlijks paasvuur aan te steken.

De huldiging vindt plaats bij “De Vlam”op het Julianaplein rond 19:00 uur. Onder begeleiding van Show en Marchingband en het Gilde van St. Sebastianus vertrekt dan de optocht om 19:15 vanaf “de Vlam”naar het terrein van het paasvuur in de polder.


Er zal op het terrein voor de kleintjes weer de mogelijkheid zijn marshmallows te roosteren bij onze vuurkorven(de marshmallows worden door RDM uitgedeeld) en is een bakje koffie of warme chocomel in de tent verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

 
 

Alle datums

  • 21-04-2019 19:00

Powered by iCagenda