Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

Instruada

Kidz + Jong
Datum: 18-05-2019 18:30

Plaats: Gendt

Instruada...

De afgelopen jaren organiseerde de Sebastianus Academy jaarlijks een voorspeelmiddag waarbij alle leerlingen in opleiding aan familie, vrienden en bekenden hun vorderingen van dat jaar lieten zien en horen. Aan deze voorspeelmiddag wordt voortaan een andere invulling gegeven en daarbij hoort een nieuwe naam: INSTRUADA.

Instruada staat voor een avond in een theaterachtige omgeving waarbij de onderwerpen instrumenten, instrueren en informeren worden afgewisseld met optredens van de leerlingen. De gasten komen deze avond niet alleen om te luisteren en te kijken naar de optredens maar gaan ook zelf actief deelnemen aan het programma. Men kan deze avond proeven hoe het is om onderdeel te zijn van de Sebastianus Academy. Kortom het wordt een hele leuke maar vooral ook interessante en interactieve avond.

Iedereen is van harte welkom: opa’s, oma’s, vaders, moeders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, andere bekenden en overige geïnteresseerden. Na afloop is er gelegenheid om gezellig wat te drinken en na te praten in de foyer.

De Sebastianus Academy ontvangt u allemaal graag op zaterdagavond 18 mei 2019 om 18.30 in de Theaterzaal van Providentia.

 

Adres
Providentia
Gendt

 

Alle datums


  • 18-05-2019 18:30

Powered by iCagenda