Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy

 

St. Sebastianus heeft ruim 140 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

De Gendtse Kermis en Schuttersfeesten 2022 (#DGSF22)

Koop hier online entreekaarten voor de tent

2019 Schutterstent gendtse kermis en Schuttersfeesten Gendt

Agenda

Schutterij zoekt Koning(in)

Koningspaar Harrie en Renate van Moerkerk

Na drie regeerperiodes van Koning Harrie en Renate van Moerkerk gaat Schuttersgilde St. Sebastianus op zoek naar een nieuw Koningspaar. Koning Harrie schoot op zaterdag 24 augustus 2019 met het 13e schot het laatste stukje vogel naar beneden en kroonde zich hiermee tot Schutterskoning. Toen kon hij niet vermoeden dat hij deze eervolle titel voor drie jaar mocht dragen.

Maar helaas aan alles komt een einde en op zaterdag 28 augustus krijgen andere schutters een kans om de vogel naar beneden te schieten en Harrie op te volgen als Schutterskoning(in).
Schutterij zoekt Koning(in), is dit iets voor jouw en wil je één jaar lang het stralende middelpunt zijn van ons schuttersgilde? Meld je dan op zaterdagmiddag 28 augustus onder de schietmast. Twijfel je nog of heb je vragen over het Koningschap? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden en we nemen graag de tijd om samen met Koning Harrie je vragen te beantwoorden.

Schutterij zoekt Koning(in) en het feest kan beginnen!

Gendtse Schutterfeesten, zorg dat je erbij bent!
Koop hier alvast je schutterskaart en je bent er zeker bij!!!