Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy

 

St. Sebastianus heeft ruim 140 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

De Gendtse Kermis en Schuttersfeesten 2022 (#DGSF22)

Koop hier online entreekaarten voor de tent

2019 Schutterstent gendtse kermis en Schuttersfeesten Gendt

Agenda

Zoekend naar #DGSF21 Gendts schuttersgevoel...

2021 DGSF21 zoekend sebastianus gendt

Helaas hebben Schuttersgilde St. Sebastianus en De Klok Horeca Gendt afgelopen week moeten besluiten het Schuttersfeest in het laatste weekend van augustus te annuleren. Gezien alle voorbereidingen die getroffen moeten worden en de onzekerheid over het wel of niet doorgaan van evenementen na 13 augustus inclusief bijbehorende maatregelen is het helaas niet mogelijk De Gendtse SchuttersFeesten #DGSF21 groots te organiseren zoals we allemaal zouden willen.

Uiteraard willen we het schuttersweekend niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zowel De Klok als het Schuttersgilde zoekt naar mogelijkheden om u toch het unieke Gendtse schuttersgevoel te kunnen bieden met vooral de gezelligheid die daarbij hoort. In welk vorm is nog niet bekend en uiteraard houden we u op de hoogte.


Dit jaar dus geen nieuw koningspaar en zijn we heel gelukkig met de verlenging van het Koningschap van ons Koningspaar Harry en Renate van Moerkerk.