Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy. Hierin worden kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar op een hoog niveau opgeleid.

 

St. Sebastianus heeft ruim 160 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Antwoorden #DGSF20 familiespel

Sebastianus Gendt familiespel thumb4

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wagenings bevrijdingsvuur komt naar Jeugd Bevrijdingstaptoe

2019 Jong Sebastianus Gendt 2

Sint Sebastianus uit Gendt organiseert op dinsdag 5 mei de Jeugd Bevrijdingstaptoe, in samenwerking met Stichting Combinatie van Korpsen en de Oranjestichting Gendt. De Oranjestichting Gendt heeft het voor elkaar kunnen krijgen om het Bevrijdingsvuur van Wageningen naar Gendt te kunnen halen.

Rond de klok van 13.00 uur tijdens onze nationale Bevrijdingsdag, komt het Wageningse Bevrijdingsvuur binnen in Gendt. Alle jeugdkorpsen, die op deze dag zullen deelnemen aan de Jeugd Bevrijdingstaptoe, verwelkomen dit bevrijdingsvuur. Zij zullen zorgen voor een warm onthaal middels een lange erehaag.
Het bevrijdingsvuur wordt daarna ontstoken in Gendt bij Villa Ganita. Na de verwelkoming van het bevrijdingsvuur zullen alle jeugdkorpsen hun eigen route door Gendt maken. Om 14.00 uur zijn zij allen op het Julianaplein in Gendt waar de Jeugd Bevrijdingstaptoe zal plaatsvinden.
Er zijn staanplaatsen en er is een hoofdtribune waar u kaartjes voor kunt kopen.