Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy

 

St. Sebastianus heeft ruim 140 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Gendts talent Joël Reuser ook op Bevrijdingsconcert

2020 Joel Reuser bevrijding festival Gendt Sebastianus

Zanger Joël Reuser wordt toegevoegd aan de gemengde line-up aan gastartiesten tijdens het Gendts Bevrijdingsconcert. Met zijn gevoelige stem is Joël een welkome toevoeging aan het concert.

Joël nam in 2016 deel aan SBS6-talentenjacht “The Next Boy/Girl Band”, waarin hij voor een jury met onder andere zangcoach Babette Labeij, overtuigend auditie deed met een prachtige ballad. Labeij was duidelijk onder de indruk en begon haar jurycommentaar dan ook met de woorden “Jeetje, dat kwam binnen… Wat heb jij mooi gezongen.”. Deze gevoelige stem komt kracht bijzetten in een prachtige herdenking.

Het Gendts Bevrijdingsconcert wordt op 18 januari georganiseerd door Sint Sebastianus, Historische Kring Gente, Oorlogsmuseum Niemandsland en Heilige Parochie Maria Magdalena. Dit alles in samenwerking met diverse gastartiesten. Er zullen twee concerten plaatsvinden in Providentia, een middag- en een avondconcert. Het concert is onderdeel van het Gendts Bevrijdingsfestival, een weekend vol activiteiten rondom het thema “75 jaar bevrijding”.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij The Read Shop, Bloemsierkunst de Gent en verzorgingshuis Sint Jozef te Gendt. Tevens zijn er kaarten te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..