Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy. Hierin worden kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar op een hoog niveau opgeleid.

 

St. Sebastianus heeft ruim 160 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Antwoorden #DGSF20 familiespel

Sebastianus Gendt familiespel thumb4

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Laura van Kaam op Gendts Bevrijdingsconcert

2019 Sbeastianus Gendt Laura van Kaam op Gendts Bevrijdingsconcert
Foto: Carolien Sikkenk

Laura van Kaam on stage is een van de artiesten op het Gendts Bevrijdingsconcert op 18 januari 2020.
Dit concert wordt georganiseerd door Sint Sebastianus uit Gendt in samenwerking met Historische kring Gente, Oorlogsmuseum Niemandsland en de R.K. parochie Maria Magdalena.
Al op heel jonge leeftijd beklom Laura het podium en veroverde zij de harten van Nederland. In 2013 zagen 3,5 miljoen mensen haar het populaire RTL 4 programma Thevoicekids winnen en sindsdien is Laura niet meer weg te denken uit de muziekwereld.


Met haar heldere stem laat ze de luisteraar heel dichtbij komen.
Haar coach, Marco Borsato, is na al die jaren nog nauw betrokken. Er ontstond een waardevolle vriendschap op muzikaal en persoonlijk gebied.
“Laura zingt niet alleen de noten, ze voelt ze”, volgens Marco Borsato.


Op 18 januari is Laura van Kaam bij het Gendts Bevrijdingsconcert. Een concert dat in het teken staat van oorlog en vrijheid moet ingekleurd worden met zo’n mooie stem. Wij zijn blij dat we Laura van Kaam bij ons in dit concert hebben. Het ‘ons kent ons-gevoel’ komt haar als Achterhoekse bekend voor. Ook daarom reden te meer om haar in Gendt te willen hebben tijdens dit unieke concert.


Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij The Read Shop Viergever, Bloemsierkunst de Gent en verzorgingshuis Sint Jozef. Allemaal in Gendt.