Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy

 

St. Sebastianus heeft ruim 140 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Antwoorden #DGSF20 familiespel

Sebastianus Gendt familiespel thumb4

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Feesttent opnieuw aangekleed voor Gendtse schuttersfeesten

Sebastianus Gendt aankleding Schutterstent 1

De feesttent die tijdens de Gendtse Kermis traditioneel op het parkeerterrein naast het Julianahof staat, wordt tijdens de komende schuttersfeesten in Gendt volledig opnieuw aangekleed.

In navolging van de uniformen die in 2017 volledig vernieuwd werden, nam St. Sebastianus Gendt in de maanden daarna langzaam maar zeker een nieuwe huisstijl aan. Dit jaar is de aankleding van de schutterstent van de Gendtse Kermis aan de beurt. Er is gekozen voor frisse decoratie met de herkenbare zwarte, rode en gele kleuren van de vereniging. Vanaf 24 tot en met 27 augustus, tijdens de schuttersfeesten, is de tent geopend en kan de nieuwe decoratie bewonderd worden.

Ook de schutterskaarten, waarvan het ontwerp de afgelopen jaren steeds ongewijzigd was, krijgen een nieuwe print. Vanaf juli worden deze vernieuwde kaarten gedistribueerd. Een schutterskaart geeft recht op 4 dagen entree voor twee personen in de schutterstent tegen een vast bedrag, wat lager is dan de kaarten in de losse verkoop per dag.