Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

2020 ShowMarching wit

2020 Jong Sebastianus wit

2020 Schuttersgilde wit

2020 Academy Kidz wit

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in 1499 en uitgegroeid tot ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met vendeliers, kruisboog-, geweerschutters en exectitiepeloton vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy

 

St. Sebastianus heeft ruim 140 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!
 
2020 Sebastianus Gendt Youtube
 

 

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

Agenda

Ze gaan los!

Vrijdag 6 maart 2015 is het dan zover. De StageBand van Sebastianus gaat een heel weekend vlammen in Winnsen!
Gewapend met een aantal nieuwe leden en een vernieuwend en uitdagend aangepast repertoire, gaat de StageBand vandaag starten met een intensief weekendje repeteren.
Sinds de komst van de nieuwe dirigent heeft de band kwalitatief goede resultaten weten te behalen en is de sound van de band als geheel veelzijdiger geworden. "Het was wel even stevig wennen, die nieuwe aanpak maar nu we een tijdje zo bezig zijn is er hoorbaar verbetering. Dus dit weekend gaat het gas erop en dan word het puntjes op de i zetten." Aldus een aantal bandleden.
Uiteraard zal ook het "verbroederen" uitgebreid belicht gaan worden. Tenslotte zijn het nog altijd leden van een schutterij en dus beloofd de geplande bonte avond een hilarisch tijdverdrijf te gaan worden.
Voor zover het drukke programma het toelaat zal er geprobeerd worden het thuisfront via de social media op de hoogte te houden. Dus blijf vooral twitter en facebook volgen!