Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Kop2 banner S&M

Kop1 banner Jong

Kop3 banner Gilde

Kop4 banner Kidz

Welkom op de website van St. Sebastianus uit Gendt gelegen in de Betuwe.
Opgericht in het jaar 1499 als ‘traditioneel militair korps’, is de vereniging inmiddels een belangrijk onderdeel geworden binnen de Gendtse gemeenschap. In de loop der jaren is er een traditionele en toonaangevende vereniging ontstaan die bestaat uit meerdere disciplines. “Passie” is binnen de vereniging het toverwoord!
 

De Show & Marchingband, Jong St. Sebastianus met Jeugdgilde, het Schuttersgilde met kruisboog-, geweerschutters en vendeliers de vormen samen St. Sebastianus. De vereniging beschikt over een eigen opleiding, de Sebastianus Academy. Hierin worden kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar op een hoog niveau opgeleid.

 

St. Sebastianus heeft ruim 160 leden, verdeeld over de diverse disciplines. Daarnaast beschikt de vereniging over een eigen team van begeleiders tijdens optredens in binnen- en buitenland.
Ook mag St. Sebastianus zich verheugen in een grote groep van honderden ondersteunende leden.
 
Op deze site vindt u alle informatie over de grote en trotse vereniging vol passie!

 

Flag of the United Kingdom Flagge Deutschlands nederlandse vlag

Agenda

Kleurrijk Feest! Schutterskringdag 2018

2018 Kleurrijk feest kringdag sebastianus gendt1159

Honderden schutters in al hun pracht en praal vullen 27 mei kleurrijk de straten van Gendt en de terreinen rond Providentia. De schutterijen en gilden komen uit de regio en zijn onderdeel van Schutterskring Rijk van Nijmegen - de Betuwe Ze zullen het met diverse wedstrijden tegen elkaar opnemen, met o.a. Vendel-, schiet-, mars-, markententster-, muziekwedstrijden en nog veel meer. Ook de gast verenigingen Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest en De Schutterij van Amsterdam zijn van de partij.


En om het feest helemaal compleet te maken komt de allround coverband Seven Days Music naar Gendt! De entree is gratis voor zowel bezoekers als schutters.

Wees welkom en kom feesten!

2018 sebastianus gendt kleurijk feest kringdag zonder site

Klik hier voor het volledige programma, plattergronden, vendel- en marsvolgorde.