Taptoe Nunspeet

Optreden
TaptoeNunspeet
Datum: 1 juli 2023 19:30

Locatie: Nunspeet  |  Plaats: Nunspeet, Netherlands

De Taptoe Nunspeet is een tweejaarlijks evenement. De eerste Taptoe Nunspeet werd gehouden in 1999. Het initiatief kwam van Rolf Gouswaart die een comité in het leven riep ter voorbereiding van de Taptoe Nunspeet. Een aantal enthousiaste muziekliefhebbers steunden Rolf met hart en ziel. De Nunspeetse taptoe was geboren en bleek meer dan levensvatbaar. Vanaf het begin was Gouswaart van mening dat de plaatselijke muziekvereniging Harmonie deelnemer aan de taptoe moest zijn. Hoewel geen showorkest is de Muziekvereniging Harmonie Nunspeet nog steeds een gewaardeerd onderdeel van de taptoe.

De Rabobank Noord Veluwe verbond haar naam aan de taptoe waardoor het financiële fundament was gelegd. Sportpark “De Wiltsangh” was de locatie voor de Rabo Taptoe Nunspeet. Ondertussen is er gekozen voor een stichtingsvorm, “Stichting Taptoe Nunspeet”. De Rabobank is nog steeds de hoofdsponsor van het evenement.

Gelukkig geven ook plaatselijke en regionale bedrijven hun steun waardoor het tot op heden mogelijk blijft de taptoe elke twee jaar te organiseren. De taptoe wordt tegenwoordig uitgevoerd op het mooie marktplein in het centrum van Nunspeet.

 

Adres
23, Albert Neuhuyslaan, Nunspeet, Gelderland, Netherlands
8072 HJ, Netherlands

 

Kaart


 

Alle datums


  • 1 juli 2023 19:30

Powered by iCagenda