Jeugdmanifestatie Haarlemmermeer

Optreden
2023HMH-Jeugdfestival
  10 juni 2023

  Haarlemmermeer  |  Hoofddorp, Nederland

Grootste muziekfestival voor jeugdkorpsen in Nederland
"Uniek en verfrissend"

MHM Jeugdfestival bouwt aan een eigen identiteit, kijkt naar de behoeftes in de markt van de marching bands, speelt daarop in en opereert volkomen onafhankelijk in diezelfde markt. Het zal half Juni van ieder jaar plaatsvinden en biedt Nederlandse jeugdbands de mogelijkheid om een professionele beoordeling te krijgen om op deze manier 'verbeterpunten' bloot te leggen én de competitie met andere jeugdbands in Nederland aan te gaan. Dit kan interessant zijn vlak voor het NK voor jeugdbands. Wel willen wij graag aangeven dat het hier om een op zichzelf staand evenement gaat dat op geen enkele manier gerelateerd kan worden aan de evenementen welke door KNMO georganiseerd worden.

Ook jeugdbands die niet de strijd aan willen gaan met anderen, maar zich gewoon op een mooi podium willen presenteren en daarbij graag objectief beoordeeld willen worden door een vakkundige jury, biedt ons jeugdfestival hele mooie kansen. Ook tijdens de 2e editie (2023), drie klasses (Kids-, RunnersUp én STARklasse) en twee onderdelen (Mars en Show). Uiteindelijk kan het aantal onder-delen naar vier uitgebreid worden, mits daarvoor voldoende animo is. Vanzelfsprekend kunnen de Kids 'zonder beoordeling' meedoen, om eens het gevoel mee te maken van een leuk muziekevenement en het 'op toernee' gaan in Nederland, gewoon een keer buiten de eigen woonplaats optreden. 
Ons centraal gelegen locatie zal bijdragen aan de mogelijkheid het grootste jeugdbandevenement van Nederland te worden en wellicht ook het leukste en meest complete. 

 

Adres
S.V. Hoofddorp, 1155, IJweg, Floriande, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland
2133 MJ, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 10 juni 2023

Powered by iCagenda