Op 6 juni aanstaande organiseert St. Sebastianus in het kader van haar 525 jarig bestaan de Middeleeuwse Maaltijd, een middeleeuws spektakel midden in het hart van Gendt. Net als in 1983 tijdens Gendt 750 jaar stadsrechten zal de Dorpstraat wordt omgetoverd in een ‘feeststraat’ geheel in middeleeuwse stijl.

In samenwerking met diverse Gendtse ondernemers kunt u genieten van heerlijk eten en drinken. Ook zijn er ambachten en muziek uit deze tijd te zien en te horen van Datura Medieval Music. Uiteraard moet u hierbij zijn, vele inwoners van Gendt en Lingewaard zijn u al voor gegaan.

Om u nog een kans te bieden dit unieke evenement bij te wonen, vindt er op dinsdag 7 mei nog een kaartverkoop plaats. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar en kaarten zijn alleen op deze avond verkrijgbaar, dus wees er snel bij. De verkoop is van 19.00 uur tot 20.30 uur in Providentia, Dorpstraat 5 te Gendt.

Wilt u zeker zijn van u kaarten, stuur ons dan voor 7 mei een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien u graag op 7 mei, onze leden zijn er klaar voor!