Sebastianus Gendt kidz  Jong St Sebastianus Gendt 2015 Show @ Europees Schutterstreffen Peine (D)  St Sebastianus Gendt show en marchingband  St Sebastianus Gendt Gilde 

Stageband en St. Sebastianus gaan uit elkaar
 
Met ingang van 1 januari 2017 stopt St. Sebastianus met de stageband in de huidige vorm. Een nieuw te varen koers binnen de vereniging ligt hieraan ten grondslag.  
 
Er hebben in goede harmonie diverse gesprekken plaats gevonden tussen het bestuur en een afvaardiging van de stageband. Inzet van het bestuur was om de leden voor de vereniging te behouden en samen een nieuwe muzikale richting in te gaan. Helaas hebben de gesprekken niet geleid tot verdere samenwerking. 
 
Onlangs heeft de stageband aangegeven om graag buiten de vereniging om zelfstandig verder te gaan. Het bestuur heeft alle begrip voor dit genomen besluit en wenst ‘Right Direction Music’ zoals de nieuwe naam van de band luidt, alle goeds toe voor de toekomst.
 
De komende periode gaan wij als bestuur kijken hoe we invulling kunnen geven aan een nieuw te formeren muzikale band naast het huidige korps.
 
Met muzikale groet, 
Het bestuur.

 

 


SB02pan

 

 

2017 png logo st sebastianus gendt

Show Trailer

Four elements experience

Ga naar boven