Sebastianus Gendt kidz  Jong St Sebastianus Gendt 2015 Show @ Europees Schutterstreffen Peine (D)  St Sebastianus Gendt show en marchingband  St Sebastianus Gendt Gilde 
 
St Sebastianus Gendt Drumfanfare 2015
De bekende, zwarte uniformen met rode en gouden tinten zijn kenmerkend voor de Show- en Marchingband St. Sebastianus. Het korps dat in 1499 is opgericht werd later in de revolutie een voorbeeld voor de huidige militaire korpsen. Hiermee straalt de Show- en Marchingband St. Sebastianus een traditionele stijl uit.
 
De muziekwerken hebben twee sterke voorkeuren. St. Sebastianus maakt stevige marsen, maar ook bekende popsongs. Hiermee weten zij het publiek altijd te versassen. De warme klanken van de brass, bestaande uit trompetten, hoorns, saxofoons, baritons, trombones en sousafoons zijn ook optimaal voor een eigen sound. Alle blaasinstrumenten zijn in bes getemd. Onder de warme en traditionele sound in de brass, wordt door het slagwerk een mooie basis gelegd. Het slagwerk heeft ook de uitstraling van een traditioneel korps. De snares worden laag gedragen en hebben een diepe warme sound, die extra benadrukt worden door de tenortoms, de bassdrum met brede klankkast en de cymbals.
 
Het grote, enthousiaste korps met deelnemers van jong en oud kleuren het korps nog meer. Hier zit dan ook de kracht van het korps tijdens streetshows en shows op taptoevelden. Het ontzaglijk effect komt al sterk naar voren door het aantal leden en nog sterker in de combinatie met het uniform. Met deze aspecten is St. Sebastianus een graag geziene gast op optredens in binnen- en het buitenland. Bij streetparades en de taptoevelden. De Show- en Marchingband repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19.15 tot 21.30 in de Providentia.
 
 
Show Trailer: 

2017 png logo st sebastianus gendt

Show Trailer

Four elements experience

Ga naar boven